BellaHome
| | | |
ИДЕИ ЗА ДИЗАЙН НА МЕБЕЛИ

В Bella Home проектираме обзавеждане по поръчка за всяко помещение от Вашия дом. При нас може да намерите интересни предложения за обзавеждане на дневна, включвайки ТВ шкафове, дизайнерски масички за кафе, мека мебел и много други оформяйки цялостната визия на помещението. Разгледайте снимките в галерията и може да се вдъхновите от цялостния интериорен дизайн. Обърнете вниание на стените и пода. Често декорирайки стените се получава красива и топла обстановка и усещането е за приятен и уютен дом. Предвидете големи прозорци за да влиза много светлина е нашият съвет!

Днес Интернет предлага огромно количество информация достъпна на един клик разстояние, но все още има хора, които съхраняват и се сдобиват с все повече и повече книги и печатни издания. Няма нищо по-уютно и приятно да имате една красива библиотека с много книги!Затова ние сме поместили галерия с някои красиви идеи за дизайн на библиотека за дома.

в Bella Home можем да визуализираме идеите в реалистичен 3D проект с цветове и осветление, така както е дизайнерският проект.Поместили сме снимки на такива проекти изработени за клиенти, които са споделили нашите виждания.

Сайтът е в процес на изграждане, посещавайте ни редовно за да разгледате новите идеи, които ще поместваме в галериите.

Дневни Дневни Модерен Стил Библиотеки 3D Галерия
Кухни по поръчка      
© bellahome.bg - Всички права запазени Мебели по поръчка в София +359 885 024 316 | myproject@bellahome.bg